TESTIMONI

Puan Azineeta
Kulit wajah saya amat kusam terutama ketika hujung bulan...langsung tidak berseri dan bermaya. Saya telah mencuba pelbagai produk termasuk yang berjenama. Meskipun kulit saya tidak mempunyai masalah jerawat, tetapi ia gelap dan berminyak. Kemudian saya mencuba produk pencerahan tetapi amat malang bagi saya kulit cerah hanya seketika, selepas satu bulan kulit menjadi gelap dan berjeragat. Setelah saya menemui skin care DQ saya dapati kulit saya beransur cerah dalam masa 1 minggu dan kini setelah hampir setahun kulit saya lembab, cerah, jeragat telah tiada dan kulit kelihatan berseri.


Ustazah Sharifah 53 tahun
Dulu kulit saya kusam dan berjeragat.Saya telah mencuba banyak produk tetapi tidak berkesan, dan akhirnya saya tidak memakai apa-apa produk perawatan kulit. Tetapi akhirnya kulit saya menjadi kehitaman dek panas matahari yang sentiasa membahang apabila saya keluar berkerja.
Saya diperkenalkan dengan DQ skin care oleh seorang rakan guru yang kulitnya kelihatan cerah berseri sedangkan sebelum ini kulitnya tidak begitu. Naluri kewanitaan saya yang ingin tampil cantik menyebabkan saya terus mencubanya. lagi pula harganya amat berpatutan dan produk ini pekat dan asli dan mengambil masa lebih kurang 3 bulan baru habis satu set. Setelah mencubanya hampir lima bulan kini saya dapat merasai perubahannya. Rakan-rakan ramai yang bertanya dan kini saya telah menjadikan ia sumber kewangan sampingan dan saya memperolehi pendapatan 4 angka setiap bulan.
SHAHIDA 23 TAHUN
Saya mengalami masalah kulit muka berjerawat yang teruk terutama ketika makan makanan laut atau belacan. Kulit muka akan dipenuhi jerawat dan meninggalkan parut merah dan kehitaman. Mula-mula diperkenalkan dengan produk DQ perasaan saya agak was-was kerana sebelum ini saya telah mencuba banyak produk tetapi akhirnya saya amat kecewa kerana ia langsung tidak membantu kulit saya nampak licin dan sekata. Setelah menggunakan produk DQ selama seminggu, saya dapati jerawat tidak lagi muncul dan parut jerawat hampir hilang. saya yakin dan terus menggunakannya tanpa was-was kerana setelah sebulan menggunakannya, parut terus hilang.
 Sebelum
ASLINA 28 TH
 Selepas

Saya tidak mempunyai kulit yang banyak masalah, cuma agak berminyak. Saya mencuba produk DQ kerana saya melihat produk ini agak berbeza dari produk lain yang kelihatan cair seperti losyen dan menjadikan kulit saya berminyak apabila terkena panas matahari atau ketika memasak. Ia membuatkan saya rasa tidak selesa.Tetapi produk DQ kelihatan pekat dan ia mempunyai ramuan herba, ia juga mempunyai bau herba. Ini menambah keyakinan saya untuk mencubanya. Kulit saya tidak lagi berminyak, malah ramai mengatakan kulit saya segar dan gebu.




8 comments:

  1. betul2 ke produk ni bkesan?
    tkot la x sesuai ngan kulit muka..

    ReplyDelete
  2. akum..nak tanya produk ni ada iffect x di kemudian hari? takut mula2 je cantik selepas guna lama kulit wajah dah x jadi seperti mula2 guna

    ReplyDelete
  3. produk ni memang btol2 berkesan dan xda effect yg akan timbul.. pada mulanya saya ragu2 akan produk ini tetapi apabila mencubanya ternyata produk ini amat memuaskan...kulit saya juga semakin cerah,jerawat juga hilang dan ramai rakan2 yang mula menegur mengenai perubahan ini.. terima kasih d qistee, saya akan terus menggunakan produk ini..
    sebarang pertanyaan boleh emailkan ke adam_firdaus69@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  4. sy da cube produk ni slama sebulan..tp mkin byk plak jrwat kua.muke sy pm memg de mslh jrwt seblum ni..sy gna sa2 set cma xgna neutralizer..blih tlg tergkn nape mkin byk kua lak jerawt ni

    ReplyDelete
  5. kak sy da pkai dq stu bulan tp xde perubahn ..ia brgantung pada jnis kulit ke..xde sebarng pengelupasan pom..adakh sy perlu trus kn pngunnan ???

    ReplyDelete
  6. mgu pertama mmg cntik,putih n cerah.. tup2 mgu ke2 n smpai abis set kedua,muka ni pnuh jerawat... mula2 tu sabo je tp bila nampak makin truk trus stop... aduyai,dulu jerawat kluar time nak period ja tp now banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaa.... maluuuuu!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. salam,sy nk tye ni.. sy pn pngguna dq slama 2bln ,tapi baru2 ni ade seseorg bg free advice n story psal ade bberapa pngguna dq sbelum ni yg cerita setelah 3bln lbih pnggunaan,muka mula dipenuhi jerawat.. memang 3 bln pertama tu muka cerah n cantik,tp slpas 2,msalah mula timbul.. sy mula ragu2,cz mmg skarang muka sy tiada msalah lg n muka mmg cerah dn cntik,tp sy tkot akn ade effect begitu pd msa depan.. boleh bg komen sket x?

    ReplyDelete
  8. ya sy telah mncuba msk bln ke 2....mmang berkesan puashati sbb kwn2 tya pakai apa jeragat beransur hilang...bangga sbb dulu jeragat saya mmang teruk dan sy dh hlg keyakinan diri dan pada produk....tp kini smuanya dh berubah n sy syorkan pd smua kwn2 dan sy harap dqistee beauty maintain keaslian produknya...

    ReplyDelete

 

D'QISTEE HEALTH AND BEAUTY Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang