Jelita Sepanjang Usia

Glitter Words
[


SET LENGKAP

NORMAL SKIN SET

WM :RM120/Set
EM:RM135/set

Set terdiri daripada;
NIGHT CREAM 10gm  (NOT100802185K)
DAY CREAM 10gm (NOT100802184K)
HONEY & VITAMIN E SOAP 65gm  (NOT100802186K)

SENSITIVE SKIN SET

WM: RM120 + NEUTRALIZER RM89.90 (15ML) @ RM30 (5ML)
EM: RM135 + NEUTRALIZER RM99.90

Set terdiri daripada;
NIGHT CREAM 10gm
DAY CREAM 10gm
HONEY AND VITAMIN E SOAP 65gm
NEUTRALIZER CREAM 15ml  @ 5ml

CARA PENGUNAAN

Siang Hari
Cuci muka dengan Honey Soap
Sapu day cream

Malam Hari
Cuci muka dengan Honey soap
Sapu night cream


Bagi yang berkulit sensitive, pakai Neutralizer Cream  pada malam hari, selang sehari dgn Night Cream

MUDAH....JIMAT MASA

DIPERBUAT DARI BAHAN TUMBUHAN PERGUNUNGAN
D'QISTEE BEAUTY


Skin care yang amat berkesan bagi mereka yang berkulit kusam, berjerawat dan berjeragat. Ia dirumus khas dengan menggunakan pati herba dan madu. Pengguna akan dapat merasai perubahan kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur. Kulit akan kelihatan segar, bersih dan halus gebu. Produk ini telah menjadi pilihan pengguna dalam masa yang amat singkat.Ia juga telah menjadi pilihan golongan lelaki dan remaja.

Komposisi bahan semulajadi seperti madu, serbuk mutiara, minyak bunga matahari dan herba terpilih mampu merawat kulit bukan sahaja pada bahagian luaran malah merawat hingga kelapisan dalam kulit.

  • Kandungan madu yang mengandungi Vitamin B1,B2 B6 dan C berfungsi untuk melindungi dan membina semula sel-sel yang rosak akibat sinaran ultraviolet yang berbahaya.
  • Serbuk mutiara mengandungi kalsium dan asid amino berfungsi sebagai agen pembersih kulit yang amat berkesan dan menghilangkan bintik-bintik hitam, noda-noda dan sel mati. Malah kulit yang dihasilkan akan lebih cerah dan gebu.
  • Minyak bunga matahari mengandungi Vitamin E yang berfungsi menganjalkan kulit hingga ke dalam, menghilangkan kedutan halus dan melicinkan kulit wajah.
  • Herba-herba seperti kunyit dan temulawak mengandungi anti-oksidan yang berfungsi meneutralkan radikal bebas dan meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin
Dengan DQistee Kulit akan kelihatan lebih muda dari usia sebenar anda
 
DAY CREAM (10gm) - RM49.90 (WM)/ RM59.90 (EM)

MAIN INGREDIENT
Acetyl Hexapeptide-8, Aminopropyl Ascorbyl Phospate,
Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Propylparaben

Krim siang ini bertindak sebagai pelindung matahari. Ia dapat mengurangkan noda-noda hitam dan memberi kesamarataan warna kulit. Mengandungi ekstrak kunyit, temulawak dan madu. Menjadikan kulit sentiasa lembab.

NIGHT CREAM (10gm)- (RM49.90 (WM)/RM59.90 (EM)

MAIN INGREDIENT
PEARL EXTRACT,SQUALANE, SACCHAROMYCES, HONEY ROYAL JELLY, SUCROSE, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN CALCIUM PANTOTHENATE

Krim ini dirumus khas dengan madu, sebuk mutiara dan bahan herba. ia dapat mengurangkan jerawat, jeragat dan memberi kehalusan kepada kulit wajah. Kulit akan kelihatan cerah, bersih dan anjal.

HONEY & VITAMIN SOAP (65gr) - RM39.90 (WM)/ RM49.90 (EM)

MAIN INGREDIENT
SODIUM COCOATE, SODIUM STEARATE, ACETYLATED SUCROSE DISTEARATE

Sabun ini diadun bersama madu, vitamin E dan ditambah kolagen. anda akan dapat merasai keistimewaannya yang mana kulit bertambah cerah, mengecutkan jerawat dan menghilangkan sel mati. Ia juga dapat membersihkan daki pada badan.

NEUTRALIZER CREAM (15Ml) - RM89.90 (WM) RM95.90 (EM)


MAIN INGREDIENT
STEARATE, PEG 100 STEARATE, SAFFLOWER OIL, COLLAGEN, PROPLYPARABEN,
HYDROLYZED ELASTIN

 

Dipakai secara berselang semalaman dengan krim malam. digunakan bagi merawat kulit sensitif
TERBUKTI SECARA KLINIKAL TANPA HIDROKUINON


MANFAAT 
Mengurangkan parut jerawat dan jeragat
Menyerikan Wajah Kulit Yang Kusam
Meratakan kulit wajah
Menganjalkan kulit wajah


RADIANT BEAUTY FROM MOTHER NATURE
A mild, alkall-free deep pore cleansing emulsion of honey and herbal remedies.

29 comments:

  1. Salam, boleh atau tidak sekiranya saya ingin membeli honey and vitamin E soap secara berasingan ?

    ReplyDelete
  2. Setakat ni Dqistee jual secara set..tak jual berasingan

    ReplyDelete
  3. kulit saya jenis berminyak da bnerjerawat halus... set mn yg sesuai kalo nk cube

    ReplyDelete
  4. kulit sy kering,berjeragat dn berjerawat.... apekah set yg prlu sy gune????

    ReplyDelete
  5. untuk kulit kering berjerawat dan berjeragat lebih baik pakai set sensitif. kalau kulit berminyak dan berjerawat halus pun sesuai dgn dengan set sensitif untuk kesan yang lebih baik.

    ReplyDelete
  6. kenapa kalau kita berhenti pakai buat sementara waktu kulit akan muka akan tumbuh jerawat kecil.

    ReplyDelete
  7. akak..kulit menjadi kering dan menggelupas setelah memakai d-q...adakah ini normal atau perlukah rawatan dihentikan dulu buat sementara waktu?tq kak

    ReplyDelete
  8. sudah satu minggu saya guna dq,mulanya tiada rasa apa-apa pada wajah. tapi dua hari ni muka saya terasa pedih. apakah ini tindak balasnya dan apa yang patut saya buat. utk pengetahun, kulit saya hanya ada jeragat.

    ReplyDelete
  9. Kalau ada tindak balas..pedih atau gatal itu tandanya kulit sensitif. dicadangkan pakai neutralizer selang semalaman dengan night cream

    ReplyDelete
  10. blh ke kalu pakai dgn produk lain...cthnya...sabun d'qistee dan krim muka produk lain..

    ReplyDelete
  11. Saya suke produk nie..dah cube 3 bulan sangat3 berkesan..

    ReplyDelete
  12. tq to d'qistee, excellent result in 3 weeks but very hard to get the stock, its only available via online

    ReplyDelete
  13. btul2 ke brkesan produk ni?
    tkot x sesuai ngan kulit muka..

    ReplyDelete
  14. saya mmg da apaki d'qistee nie...soalan sy skarang,org pregnant boleh pakai ker produk nie?

    ReplyDelete
  15. assalam saya nak jd pengedar macam mane ye?

    ReplyDelete
  16. sy daa pakai 2 kotak tp prbhn dy xketara sgt...nh nk beli satu kotak lg..mcm mne nh???/

    ReplyDelete
  17. sy pakai daa 2 kotak tp xnmpak sgt laa kesan dia...mcm mne nh?

    ReplyDelete
  18. kulit saya berminyak berjerawat dan saya ada masalah resdung..sesuai kah saya guna produk ini

    ReplyDelete
  19. Salam akak.nk ty produk ni ade effec x masa akn dtg.saya ingt nk cube jgk.

    ReplyDelete
  20. akak, kulit saya menggelupas dan kering setelah pakai sabun beserta beauty and night cream. adakah ini tindak balas normal?

    ReplyDelete
  21. salam, lepas menggunakan produk ini selama 2 mggu,kulit saya mengelupas dan pemakaian masih diteruskan sehingga hari ini.. alhamdulillah,kini kulit saya sudah nmpak perubahan yang ketara iaitu semakin cerah, berseri dan jerawat mulai hilang.. tq sgt2 to d qistee,rmai kwn yg mula menegur mengenai perubahan ini... sy akn terus mnggunakan produk ini... ternyata ianya sesuai dan bagus

    ReplyDelete
  22. Salam ..akak..sy beli set normal..muka sy bjrawat..pniaga tu xsyor apa2..sy guna muka.mgelupas n pedih..boleh proceed ke?

    ReplyDelete
  23. baca web je dlm www.dqisteebeauty.com ada penerangan produk n susah2 call tanya office dia..coz mslh kulit individu x sama mcm sy harus pakai losen jerawat baru hilang n minum jus sinnu setle maslh..h..he tq.k roseee

    ReplyDelete
  24. saya nak share dgn korang..sebenarnya saya pernah bertanya nape kulit permugari2 n model indonesia cantik mrk kata produk tabitha mrk pakai saya beli tukat duit kita rm400 1 set.dah pakai lama susah nak dpt alhamdullilah dq sama mcm tabihta buat apa bazir duit..n dq lbih bagus krn ia ada solution lbh lg krn ada produk lain utk setle mslh kulit

    ReplyDelete
  25. salam,..bape lame mase nk nampakan kesannye 2 kak??

    ReplyDelete
  26. Kt ner nk dptkn product ni?

    ReplyDelete
  27. kulit saya kering dan jerawat naik sebiji2..produk jnis apa yg perlu saya pakai....

    ReplyDelete