CARA TEMPAHAN

Hubungi:

SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019 4549509
emel : rosmawati211@gmail.com

Untuk Membuat Tempahan...Senang je..
.
1. Buat Pembayaran - bank in @ ATM @ online banking ke...

MAYBANK : 152068878650 (Rosmawati Mamat)
CIMB : 02120013245524 (Rosmawati Mamat)

2. Setelah bayaran di buat, sms no transaksi, nama, alamat , no telefon dan item yg ditempah.
Bagi yang menggunakan online banking samada melalui Maybank2u atau CIMB click sila masukkan email rosmawati211@gmail.com atau no phone 019 4549509

3. Produk akan dihantar segera menggunakan pos laju, Skynet, GDEX ... kecuali ada hal penting yang tidak dapat dielakkan

Pembayaran sebelum jam 1 petang - penghantaran akan dilakukan pada hari yang sama. InsyaAllah, barang akan sampai keesokan harinya.
Pembayaran selepas jam 1 petang - penghantaran akan dibuat keesokan harinya, InsyaAllah barang akan sampai sehari selepas itu.


Kami harap saudara/saudari dapat memahami bahawa kami tidak dapat mengawal proses/masa penghantaran oleh pihak Pos Malaysia kerana ia berada diluar bidang kuasa kami. Bagaimanapun, sila maklumkan kepada kami sekiranya pihak saudara/saudari tidak menerima pesanan dalam tempoh lebih daripada 3 hari untuk kami bantu saudara/saudari membuat tindakan susulan atas dasar budi bicara. banyak kes berlaku apabila item dikembalikan semula kepada saya selepas 14 hari tidak dituntut di pejabat pos terdekat. Pihak poslaju tidak dapat membuat penghantaran kerana tidak jumpa alamat atau tiada penghuni di rumah@tidak dijawab, hal ini akan menyebabkan barang tidak dapat disampaikan.

TRACKING NUMBER AKAN DIBERIKAN ATAS PERMINTAAN

0 comments:

Post a Comment

 

D'QISTEE HEALTH AND BEAUTY Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang